+34 626 593 913 info@immo360.es

MARKETING ON-LINE

Les inversions a mida en adwords, la presència en XXSS, la comunicació amb els nostres clients a través de newsletters, ens permetràn tenir una publicitat absolutament targetitzada i obtenir un millor retorn.

Esteban Mora

MKTG, esteban@immo360.es

MARKETING OFF-LINE

Situar una valla a preu d’obra, muntar un stand per una fira del sector, realitzar catàlegs per promocionar la nostra oferta o invertir en els canals tradicionals, contribuirà a donar a conèixer la nostre oferta o marca. No ho podem deixar de banda! 

Olga Bienzobas

Disseny Gràfic i web, olga@immo360.es

ADWORDS I POSICIONAMENT A GOOGLE (SEO Y SEM)
Una web dissenyada segons els criteris de google ajudarà a posicionar la nostra web de manera natural obtenint els millors llocs en el llistat de resultats d’una recerca (SEO). Igualment fent inversions a mida en adwords podrem obtenir millors resultats en una recerca i així arribar de manera eficaç al nostre target.

PUBLICITAT A REDS SOCIALS: FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITER…
També podem fer inversions en campanyes de publicitat en els diferents mitjans existents a les Xarxes Socials, dirigit específicament al nostre target i obtenint així els millors resultats.

MARKETING EN PUNT DE VENDA
Hem de pensar i dissenyar campanyes tradicionals de màrqueting pels canals convencionals. Qualsevol presència física de la nostra empresa en esdeveniments, congressos, patrocinis, etc. ha d’anar acompanyada de materials de comunicació.
Us dissenyarem l’estand, corners, materials de mertxandatge i qualsevol element en el qual s’inclogui la marca.

Perquè tots els projectes són únics,
diga’ns que necessites i et farem una proposta a mida