+34 626 593 913 info@immo360.es

FOTOGRAFIA – 360º – TOUR – VÍDEO

La Fotografia Immobiliària de qualitat s’ha convertit en una necessitat bàsica de tota Immobiliària. Afegim, a més, la Fotografia 360º que ofereix 1 nova experiència d’immersió a la imatge, i sumem la possibilitat de fer una Visita Virtual als Habitatges des de qualsevol ordinador o telèfon mòbil.

Destaca d’entre els altres, ofereix als teus potencials clients les millors eines per triar el seu habitatge. Els nous compradors valoren la possibilitat de visitar al detall les propietats abans de fer una visita; si on-line hi ha molt poques o cap imatge, aquesta propietat la descarten directament, a favor d’altres amb millor informació.

El mercat immobiliari sempre ha estat competitiu; però als temps actuals encara més. És tendència a tot el món el oferir unes fotografies immobiliàries d’alta calidad i en els últims temps también Visites Virtuals a 360º; però el nostre páis s’està quedant 1 mica enrere. Puja’t a la tendència internacional, i ofereixi als nous compradors les millors eines per comparar habitatges on-line.

Esteban Mora

Fotògraf, esteban@immo360.es

FOTOGRAFIA IMMOBILIÀRIA

Presenta la millor imatge de les propietats a la venda. Conquesta als visitants i multiplica el número de visites. Oferim paquets personalitzats a mida segons les necessitats de cada cas. Realitzem fotografies de qualsevol propietat, des d’un estudi de 30m2 fins mansions de 3000m2, potenciant sempre la millor visió. Creiem en una fotografia immobiliària realista però atractiva, sense grans retocs però de la més alta qualitat i que transmeti el millor de cada espai.

FOTOGRAFIA 360º I VISTES VIRTUALS

És l’últim en fotografia immobiliària: ofereix als teus clients una experiència immersiva en la propietat que volen conèixer, la millor manera de sentir-se com si estiguessin dins del pis, casa o local …

Les fotografies 360º permeten veure en 360º una habitació o espai. Els Tours virtuals encadenen vistes 360º de diversos espais, amb botons dins de la imatge, que permeten moure per una propietat com si estiguessinallà mateix.

Precios para 1 Propiedad
Tipus de vivenda   Fotografia  Visita Virtual 360º Pack Fotografia + Visita Virtual
fins 60m2   75€ 75€  130€ 
 de 60m2 a 100m2  90€ 90€  150€ 
de 100m2 a 200m2 120€ 120€ 180€
pisos de més de 200m2 desde 150€ desde 150€ desde 250€

Per cases de més de 200m2, amb molt jardí, locals comercials, Hotels, Cases Rurals, etc … Consultar.

A més de 40 km de Barcelona, s’aplicaran extres de transport.

Lliuraments a 24h després de la sessió (fins a 48h amb Tour Virtual).

Equips fotogràfics professionals.

S’entregaran TOTES LES FOTOS de la sessió que compleixin els requisits professionals d’alta qualitat, amb edició digital professional.

Sempre es lliuraran les fotografies en 2 mides optimitzats per web i per a impressió.

Packs para Immobiliaries
Packs Fotografia Visita Virtual 360º Pack Fotografia + Visita Virtual
desde 5 vivendes / mes desde 75€/vivenda desde 75€/vivenda desde 100€/vivenda 
Aquests preus són orientatius i depenen de cada cas, segons recurrència, m2 mitjans, localització, etc. consultar.

Perquè tots els projectes són únics,
diga’ns que necessites i et farem una proposta a mida