+34 626 593 913 info@immo360.es

DISSENY GRÀFIC I PÀGINES WEB

Amb la gran oferta que hi ha al mercat, és necessari dotar la nostra oferta d’un atractiu addicional que el diferenciï de la nostra competència. Presentar els nostres productes i serveis d’una manera estètica i ordenada és imprescindible per què els nostres possibles clients mantinguin l’interès.
El principi bàsic és oferir un missatge de manera clara i estètica. Un disseny ben concebut, projectat i executat aconseguirà mantenir l’interès i arribar a més gent.

Olga Bienzobas

Disseny Gràfic i web, olga@immo360.es

DISSENY GRÀFIC
El disseny gràfic per a immobiliàries abarca des del disseny del logotip amb tota la papereria que l’acompanya fins a qualsevol material que li serveixi per comunicar-se amb el seu client: fulletons, revistes, publicita , punt de venda…

LOGOTIPS
Per a nosaltres, un logo ha de reflectir la personalitat de l’empresa de manera llegible, atractiva, impactant, atemporal, versàtil i fàcil de recordar.

PAPERERIA
La papereria corporativa és tot aquell material que necessita l’empresa i que es presenta implementat amb el logo. Aquest material ajuda a reforçar la marca i ens serveix per comunicar-nos amb l’exterior.

És important presentar una imatge de marca forta i uniforme per calar en les ments del nostre consumidor.

CARTELLERIA
Per al punt de venda, podem realitzar la retolació exterior amb vinils, neons, lletres 3D, etc. També us podem dissenyar tota la cartelleria interior, d’ús més temporal o projectes específics per a esdeveniments puntuals.

FOLLETONS
Els fulletons us serviran per comunicar-vos amb els clients. Flyers, díptics, tríptics o catàlegs ens serviran per presentar les ofertes.

STANDS I MATERIAL PUNT DE VENDA
Us podem ajudar amb el disseny d’stands per a fires del sector. Organitzar petits punts de venda per a congressos i dissenyar diferent material promocional per repartir.

CONSTRUCCIÓ WEB 
Un web és la manera més econòmica d’arribar a tot el món i, ja que vivim en un món globalitzat, els nostres clients / inversors poden arribar de qualsevol lloc. És per això que ens hem de preocupar de quina manera mostrem la nostra oferta ja que qualsevol visitant podria convertir-se en client.

Us dissenyarem i construirem el web segons les vostres necessitats. Un disseny propi i exclusiu o partint d’una plantilla totalment personalitzable, segons el pressupost que vulgueu destinar.
La dissenyarem perquè sigui el més eficient possible, que sigui de fàcil i d’atractiva navegació perquè l’usuari tingui una experiència plaent. També aplicarem totes les recomanacions de google per aconseguir estar el millor posicionats.
La construirem de manera que sigui actualitzable i que els continguts puguin modificar-se amb facilitat.

NEWSLETTER
Si es disposa d’una bona base de dades de clients, és molt interessant fer un newsletter per enviar per mail amb totes les novetats de la setmana / mes / trimestre.
Això ens permetrà mantenir el contacte amb els nostres clients i crear necessitats o interessos on no n’hi havien.

Perquè tots els projectes són únics,
diga’ns que necessites i et farem una proposta a mida